showdetails

Snoop DoggPlease accept marketing-cookies to watch this video.

Snoop Dogg & Friends ‘I Wanna Thank Me’ Tour
NIEUWE DATUM VRIJDAG 9 SEPTEMBER 2022
Sportpaleis Antwerpen

Vanwege Covid issues ziet Snoop Dogg zich genoodzaakt om zijn tour uit te stellen naar September 2022: ‘My biggest priority is to keep my team and my fans safe, due to ongoing issues with the pandemic we have to push back to make sure we can go to every country on the tour in a safe way. IT’S GOIN DOWN IN SEPTEMBER!’

Dat het dak eraf zal gaan 9 september staat vast. Tijdens de show vieren we de ongekende invloed van Snoop Dogg op hiphop, reggae, pop en G-funk. Met een oeuvre vol nummer 1-hits en multi-platinatracks, een acteercarrière, een imperium als zakenman en zijn nauwe band met een eindeloze stroom aan succesvolle collega-artiesten. Snoopadelic komt namelijk niet alleen: hij deelt het podium met West Coast-royaltyleden Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 en Versatile.

In 2019 kwam zijn 17e album uit, ‘I Wanna Thank Me’, de naam van het album, bijbehorende documentaire en tour is afgeleid uit het dankwoord dat Snoop gaf toen hij werd ingehuldigd in de Hollywood Hall Of Fame. ‘I Wanna Thank Me’ is een groot eerbetoon aan het 25-jarig bestaan van de G.O.A.T (Greatest of All Time).

Het zal de grootste show zijn die Snoop Dogg ooit gaf in België, gecombineerd met zijn uitstekende live reputatie hoeven we dus niet uit te leggen dat dit een heerlijk hiphop feest zal worden. Ain’t nothin’ but a gangsta party!

Tickets zijn te koop via www.teleticketservice.com.

  • — Antwerp | Sportpaleis

    Doors: Beginning:

    Tour Snoop Dogg: I Wanna Thank Me Tour @ Sportpaleis

    special guests Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 and Versatile

    Tickets