Suzan & Freek komen naar het Sportpaleis!

Suzan & Freek komen op zaterdag 18 november 2023 naar Sportpaleis. Het wordt de grootste show op Belgische bodem tot nu toe. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 13 januari om 11u via www.fkpscorpio.be

Het populaire Nederlandse duo Suzan & Freek stond de afgelopen jaren onafgebroken in de hitlijsten met nummers zoalsWeg Van Jou’, Blauwe Dag’, ‘Kwijten Honderd Keer. Dankzij hun deelname aan het programmaLiefde Voor Muziekgingen de Vlamingen volledig overstag. De Netflix-documentaireTussen Jou en Mijverschijnt ook deze vrijdag op het streamingplatform, een must-see voor alle fans.

De gloednieuwe single ‘Slapeloosheidkondigt meer materiaal en een nieuwe plaat later dit jaar aan, en daar breien de twee een Nederlandse theatertournee (bijna volledig uitverkocht) en nu ook een concert in het Antwerpse Sportpaleis aan. Na passages op Live is Live, Casa Blanca, de Lotto Arena en zoveel meer podia in 2022 hebben ze enorm veel zin om hun grootste Belgische show tot nu toe neer te zetten.

Samen met hun voltallige band zullen Suzan & Freek hun mooiste hits brengen, afgewisseld met kleine liedjes en verhalen. Het wordt een avond waarbij meezingen mag, stilzitten niet gaat lukken en je sowieso met een goed gevoel weer naar buiten stapt.

Suzan & Freek spelen op zaterdag 18 november in Sportpaleis, Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 13 januari om 11u via www.fkpscorpio.be

NEWS